два майстер-класи
викладачів кафедри Образотворчого мистецтва та дизайну
Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова.

20 листопада в Харківській дитячій художній школі №1 ім. І.Ю. Рєпіна для учнів 3-4 класів відбулось одразу два чудових майстер-класи.

Перший майстер-клас проводила Дарія Валеріївна Хрисанфова, старший викладач кафедри Образотворче мистецтво ІНСТИТУТУ АРХІТЕКТУРИ І ДИЗАЙНУ Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова. Майстер-клас був присвячений авторській техніці художниці - акварельний живопис по полотну. Дарія Валеріївна поділилась секретами і особливостями техніки. Учні спробували попрацювати новим, цікавим матеріалом. Отримали багато позитивних вражень і нових навичок.



Другий майстер-клас по скейтчингу проводив Денис Юрійович Стадник викладач кафедри Образотворче мистецтво ІНСТИТУТУ АРХІТЕКТУРИ І ДИЗАЙНУ Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова. Денис Юрійович розповів про матеріали, якими рисують нариси і замальовки, вибір мотиву, вибір формату. Учні працювали над набросками фігури людини з натури, пейзажу з вікна. Були цікаві завдання з обміну малюнків: учні розбивались на пари, починали малювати, а потім обмінювались малюнками і продовжували рисунок свого "напарника".

Дуже цікаво і швидко минув час майстер-класів для учнів і присутніх викладачів. Дякуємо викладачам кафедри Образотворче мистецтво і студентам Кіріній Світлані і Орлу Кирилу. Сподіваємось на подальшу співпрацю!




Майстер-клас Дарії Валеріївни:




Майстер-клас Дениса Юрійовича: