Виставка робіт Ковальової Анастасії "Шлях".

14 вересня відкрилася онлайн-виставка Ковальової Анастасії "Шлях". Виставка організована під патронажем Харківського Художнього музею та складається з 46 робіт молодої художниці.
Виставка Анастасії Ковальової представляє твори, виконані в різних жанрах і техніках, які юна авторка опанувала протягом п’яти років навчання у ХДХШ №1 ім.Рєпіна І.Ю. в майстерні педагога Безрук Ірини Олександрівни.
За словами Анастасії навчання у художній школі було насичено цікавими подіями: виїзні пленери, участь у конкурсах, веселі будні у малювальних класах, творче спілкування з колегами та вчителями.
Глядачі зможуть побачити пейзажі чудових українських міст Одеси, Харкова, Херсона, краєвиди Швейцарії та Італії. Картини захоплюють вмінням художниці вибрати цікаві природні мотиви, барвистістю їх зображення.

Особливе місце у творчості Анастасії займають портрети, які підкорюють впевненим динамічним малюнком. А представлені натюрморти порадують око естетикою бачення предметного світу, природним відчуттям кольору.
Викладач - Безрук Ірина Олександрівна.

Усім доброго часу дня, мене звуть Ковальова Анастасія Олексіївна, та зараз ви дивитесь виставку моїх робіт. Протягом, майже всього прожитого мною життя, я захоплювалась мистецтвом. Досить у юному році я пішла у ХДХШ ім. І.Ю.Рєпіна, де навчалася 5 років. Якщо зараз про це писати, то все моє життя змінилося протягом 5 років навчання та це був досить цікавий шлях. Під час навчання у художній школі зі мною відбувалося багато всього: виїзні пленери , праця над конкурсними роботами, веселі малювальні будні у класах та т.д.- саме це ви можете побачити в моїх роботах. Вставка мої робіт «Шлях» уособлює мій шлях в мистецтві та зміни мого бачення світу навколо мене. Виставка дуже різноманітна не тільки завдяки тому, що я зображала, але й місцями їх виконання. Виставка має роботи з виїзних пленерів в Одесі, Харкові, Херсоні, Швейцарії, що більш зачаровує. Кожна робота у виставці унікальна та має свою історію, кожна робота є частиною мого шляху та життя. Це все відбувалося разом з моїми колегами по навчанню та вчителями, тому я хочу подякувати їм всім та глядачам даної виставки. Бажаю вам гарного перегляду виставки.

Анастасія Ковальова.


Харкiвський Художнiй Музей. Ковальова Анастасія. "Шлях".

Виставка "Шлях" на музейній сторінці Фейсбук.



Деякі роботи виставки.


"Італія.Тоскана."
40х30, папір, акварель.
"Місто в горах",
40х30 паір акварель.


"Вечірня Швейцаріяї",
40х30, папір, акварель.
"Ранкова Швейцарія",
40х30, папір, акварель.


"Грибний дощ",
60х40, папір, змішана техніка.
"Диня",
50х70, папір, акварель.


"Будиночок у селищі Мартове",
40х60, папір, гуаш.
"Кавун та фрукти",
50х70, папір, акварель.


"Натюрморт Глечики"
70х40, папір, пастель.
"Натюрморт в пастельних тонах",
70х50, папір, гуаш.


"Натюрморт з гарбузом"
70х50, папір, акварель.
"Натюрморт з пташкою",
70х50, папір, акварель.


"Натюрморт з музичними інструментами",
70х50, папір, пастель.
"Натюрморт з лимонами" ,
50х40, папір, акварель.


"Натюрморт Осінь",
70х50, папір, акварель.
"Натюрморт з рушником",
70х65, папір, акварель.


"Натюрморт з рінокольоровими пляшками",
60х40, папір, акаврель.
"Натюрморт Пікнік",
50х40, папір, акрил.


"Натюрмот з корзинкою",
60х40, папір, вугілля.
"Нічний ліс",
40х30, папір, гуаш.


"Пам'ятки Харкова",
60х40, папір, гуаш.
"Кохання до котиків",
40х50, папір, гуаш.


"Нічний етюд набережної",
20х50, папір, акварель.