день відчинених дверей
Харківської державної академії дизайну.

24 листопада 2018 року учні старших класів Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна під керівництвом викладачів школи: Безрук І.О., Масьоми Т.С., Чернухи Ю.Ф. Звольської О.Ф. відвідали день відчинених дверей Харківської державної академії дизайну і мистецтв ( вул. Мистецтв, 8 ) факультету «Дизайн середовища». Бондаренко Вікторія В`ячеславівна декан факультету дизайн середовища, профессор і викладачі кафедри познайомили учнів з роботою кафедри, дисциплінами, майстернями.
Також учні і викладачі відвідали кафедру візуальних практик за запрошенням Погорельчука Володимира Анатолійовича завідуючого кафедрою візуальних практик, професора, кандидата мистецтвознавства,голови правління Харківської організації Спілки дизайнерів України.
В арт-просторі Hudpromlof Володимир Анатолійович, а також викладачі кафедри візуальних практик Хрісанфова Дар’я Валеріївна і Стадник Денис Юрійович провели екскурсію і розповіли про факультет і його роботу, показали відео-роботи студентів, відповіли на питання наших учнів.