Выставка "Чарівна майстерня".

19 января 2016г. в ХДХШ им. Репина открылась выставка «Чарівна майстерня». Впервые в выставочном зале ХДХШ представлены работы самых юных художников школы, возраст которых от 5 до 8 лет.

ПРЕС-РЕЛІЗ виставки «Чарівна майстерня»

проект ХДХШ №1 ім. І.Ю. Рєпіна «Моя перша виставка»

19 січня 2016 року о 17.00 в ХДХШ ім. І. Ю. Рєпіна відбудеться відкриття виставки «Чарівна майстерня», яка проходить в межах програми школи "Моя перша виставка". Вперше в виставковій залі ХДХШ представлені роботи самих юних художників школи, вік яких від 5 до 8 років. В експозиції виставки представлено до 300 робіт учнів Школи Вихідного Дня і Школи Творчості виконаних на уроках образотворчого мистецтва, під керівництвом викладачів :

Лізніченко О. В. ,Шаполової В. В., Денисенко Н. С.,Симонової О. В., Омелаєнко С. А., Сидорової І. Г., Шевцової І. Б., Кічігіної К.А.
Роботи дітей наповнені світлом любові й добра, приголомшують глядача яскравістю фарб і різноманіттям художніх прийомів. На уроках образотворчого мистецтва вони створюють дива за допомогою багатьох художніх матеріалів і технік: акварелі, пастелі, графіки, гуаші та аплікації.

Виставка працює до 8 лютого щоденно з 10.00 до 20.00
у ХДХШ ім. І. Ю.Рєпіна, за адресою: вул. Єсеніна, 8а, перший поверх




открытие выставки "Чарівна майстерня" 19 января 2015г.:




стенды выставки:




Некоторые работы выставки: