Безрук Ирина АлександровнаБезрук Ірина Олександрівна

Народилася 12.09.1971р. у місті Харків.
У 1990р. з відзнакою закінчила навчання у Харківському державному художньому училищі, навчалася у Вісікайлі В., Луценку О.П., Коновалову Г.
З 1990 по 1996р. навчалася у Харківському художньо-промисловому інституті (нині Академія дизайну та мистецтв) зі спецальності "Графіка", викладачі Шевченка В.Я., Юрченко О.О., Яхін І.І., Вінтаєв Ю. М., Хованов В.А. , Стаханов Ю.М., Звольський В.А.
З 1995р. бере участь в обласних, Всеукраїнських мистецьких виставках та пленерах. З 1996 по 2003р. працювала у Харківській муніципальній галереї, куратор Міжнародного дитячого фестивалю "Світ без темних фарб".
З 1996 по 2000р. - методист Обласного методичного кабінету навчальних закладів мистецтв та культури.
З 2000 до 2002р. - методист Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культурно-освітніх установ.
З 1996 по 2003р. – викладач Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю.Рєпіна.
З 2003р. та по теперішній час – заступник директора ДХШ ім. І.Ю. Рєпіна, викладач – методист вищої категорії.
З 2004р. – куратор роботи Галереї Харківської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна. Ірина Олександрівна проводить методичну діяльність, є одним із авторів методичних посібників для викладачів ДХШ та ДШІ "Тематична розробка навчального плану ДХШ. 1-2 класу. Малюнок. Живопис. Композиція.", очолює циклову комісію ХДХШ ім. І.Ю. Рєпіна.
Має подяки та почесні грамоти Харківської міської ради та Департаменту культури.


Викладає у ДХШ №1 ім. І.Є. Рєпіна з 31.08.2002р.
Її учні брали участь у міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах та стали переможцями у:
– конкурс академічного малюнка (2007р.) – м. Харків: Карімов Олександр став дипломантом у старшій віковій групі.
– обласному конкурсі академічного малюнка (2008р.) – м. Харків: Карімов Олександр став лауреатом ІІІ ступенів у старшій віковій групі, Козуліна Олена – дипломантом у старшій віковій групі.
– Всеукраїнському гуманітарному конкурсі «Космічні фантазії» (2008 р.) м. Київ: Кристалева Маргарита стала лауреатом ІІІ ступенів у номінації «Образотворче мистецтво»; – Міжнародному дитячо-юнацькому фестивалі «Золотий ключ – Албена» (2007 р.) – м. Албена (Болгарія): Копелець Ірина та Кукса Юлія нагороджені дипломами І ступеня у номінації «Живопис та художнє мистецтво – «Златна чітка»;
У 2008 році у Немурі (Франція) учні Ірини Олександрівни Безрук Алферова Анастасія, Зоріна Анастасія, Копелець Ірина та Кукса Юлія взяли участь у виставці робіт «П'ять днів у Франції».
У 2010 році в Харкові на Міжнародному бієналі «Райдужна арка» Замора Аріна та Даценко Борис отримали «Заохочувальні призи» (каталог).
У 2011 році Крбашян Поліна та Романенко Софія стали лауреатами Міжнародного бієнале «Від 5 до 10..» м. Харків. учні Ірини Олександрівни продовжують навчання у таких навчальних закладах:
- Харківському художньому ліцеї;
- Харківському ліцеї будівництва та архітектури Харківської облради;
- Харківське художнє училище;
– Харківському національному педагогічному університеті ім. Г.С. Сковороди.

контакти

Email: bezrukira1971@gmail.com

Роботи художника Безрук Ірини.